![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Poradnik | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
W cuda trzeba wierzyc ....trzymam mocno kciuki, nie chcesz jeszcze testowac????
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() Ja robiłam podstawowe hormony i w przyszłym tygodniu idę z wynikami do endokrynologa. Obawiam się że znów odezwie się podejrzenie PCOS... taką diagnozę miałam postawioną przed pierwszą ciążą... wtedy nie miałam parcia na szybką ciążę i udało się dość szybko bez żadnego leczenia... ale teraz ze świadomością jest trudniej... Zobaczymy co powie endo... w sumie jakoś specjalnie się nie staramy... nie chciałabym żeby to było takie mechaniczne staranie się... ale jak widać zostawić wszystko losowi, to też nie do końca skuteczne rozwiązanie. Tak czy siak... na razie luuuz... zobaczymy co powie lekarz. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Dziękuje za Twoją opinie, Moze tez sie jeszcze gin poradze ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
W zależności od danego organizmu pęcherzyki pękają (czyli dochodzi do owulacji) od ok 12 do 48 godzin po pozytywnym teście owu (takie same natężenie kreski testowej jak kontrolnej albo mocniejsze niż niż kontrolnej). Ja np. zawsze od pozytywnego testu mam ból owu po 30-36 godzinach, więc przytulanko na drugi dzień po teście ![]() Dla mnie są one bardzo pomocne!
|
||||
|
||||
|
tak, bo ten hormon jest w organizmie cały czas i powoli rośnie przed owu więc kreski mogą wychodzić jak najbardziej, ale dopóki nie sa takie same to znaczy że nie osiągnął takiego poziomu żeby spowodowac owu!
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Wiem że przy tych lekach teraz @moze przyjechać w każdej chwili ale równie dobrze może sie zjawić w następnym miesiacu.Poczekam jeszcze. Nigdy nie używałam testów owulacyjnych więc nie pomogę. |
|
|
||||
|
||||
|
Aggie jak sie córka czuje?Temperatura spadła?A może to trzydniówka?Ostatnio co raz więcej dzieci starszych ją ma.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tez tak mysle ,ze to ta trzydniowka. Dzis drugi dzien, ale niestety bez zmian . W nocy przysnelam na godzine, a temperatura skoczyla jej do 41C. jeszcze nigdy nie miala takiej wysokiej. Zimne oklady i leki troche pomogly Obecnie jest 38.7. Najgorsze, ze nic nie pije. Lekarka martwi sie ze moze sie odwodnic. Strasznie sie denerwuje.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A co najbardziel lubi pić?Moze gazowane?Moja lekarka jak Benek był chory to kazała dawać mu cokolwiek nawet gazowane byle tylko pił.Na szczescie u nas nie ma problemu bo Benek nie przepada za sokami i najchetniej pije sama wodę
Ale może spróbuj |