Forum dziecko-info.com  

Wróc   Forum dziecko-info.com > NASZE DZIECI > Bliźniaki, trojaczki i ...
Zarejestruj się Poradnik Lista użytkowników Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09.02.2010, 09:05
weronika1981's Avatar
weronika1981 weronika1981 jest nieaktywny
Senior Member

Miasto: niedaleko Łodzi :)
Domyślnie

masakra normalnie,nie wiem co to będzie jak ja pójdę do szpitala.Muszę im chyba przyszykowac ubrania na kilka dni jakoś dadzą radę chybadzisiaj mężuch drugi raz pomaluje pokój dla dzieciaków i chyba będzie ok.a w ogóle chyba będę miała najazd z Gdyni w weekendmój brat z rodzinką się wybieraa do Sylwii koleżanka z rodziną i jeszcze jedna kumpelaoj będzie wesoło,znowu kupa ludzi,prawie jak w wakacje
Stary 09.02.2010, 09:07
myscha myscha jest nieaktywny
Senior Member

Domyślnie

Hej dziewczyny. Nie mam ostanio za duzo czasu aby z Wami pogadać- moje gwiazdy dają mi nie źle w kość. Zwąłszcza Majka- jak nie śpi to się drze- już mam jej momentami serdecznie dosyć.Łzy nie lecą tylko wiecznie krzyczy- pić nie, jeść nie, leżęć nie, na leżaczku nie , smoczka nie. Już nie wiem czy ona taka trudna poprostu jest czy coś jej dolega. Oszaleć można. Jutro wizyta w poradni rehabilitacyjnej mam nadzieję ze nie wykryją wnm...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09.02.2010, 09:10
weronika1981's Avatar
Senior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał myscha Zobacz post
Hej dziewczyny. Nie mam ostanio za duzo czasu aby z Wami pogadać- moje gwiazdy dają mi nie źle w kość. Zwąłszcza Majka- jak nie śpi to się drze- już mam jej momentami serdecznie dosyć.Łzy nie lecą tylko wiecznie krzyczy- pić nie, jeść nie, leżęć nie, na leżaczku nie , smoczka nie. Już nie wiem czy ona taka trudna poprostu jest czy coś jej dolega. Oszaleć można. Jutro wizyta w poradni rehabilitacyjnej mam nadzieję ze nie wykryją wnm...
To widzę Twoja Maja by się z moim Stasiem dogadałaon do półtora roku tak się wydzierał.Zadowalały go tylko rączki,Sylwia potrafiła z nim na ręku wszystko zrobić:napalić w piecu,pozmywać,poodkurzać i jeszcze przy tym gadała przez telefon ja taka zdolna nie byłam.I jeszcze spał 4 godziny na dobę,katastrofa
Stary 09.02.2010, 09:12
nelly

Domyślnie

U mnie dzis noc masakra, Mati budzil sie co 2-3 godziny, a od 6,20 koniec spania...tak wczesnie to jeszcze nigdy sie nie obudzili by juz nie zasnac;(
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09.02.2010, 09:52
Doble mamá's Avatar
Doble mamá Doble mamá jest nieaktywny
Senior Member

Miasto: Śląsk
Domyślnie

Cytat:
Napisał myscha Zobacz post
Myscha nie przejmuj się nawet jak coś wykryją. Bliźniaki siłą rzeczy zawsze coś mają przez scisk w brzuszku ale nie zawsze wymaga to rehabilitacji czasem wystarczy czas. Mojej kolezance ktora urodzila w 32 tc nagadali strasznych rzcezy o jej chlopakach na zadna reahbilitacje nie chodzila ( posadzali ja o zaniedbanie) ale nie dala sie. Chlopaki maja rok i 2 m-ce chodza, zaczynaja mowic, dobrze sie rozwijaja.

A czym karmisz dziewczynki? Moze kwestia mleka?

Wczoraj to tak krzyczeli jakbym ich ze skory obdzierala balam sie ze zaraz ktorys z sasiadow zapuka i zapyta co ja robie tym dzieciom.

Krzys obudzil sie z wrzaskiem jak po szczepieni wiec cos go bolalo. Nakrecal Stasia to zostawilam go i poszlam karmic Krzysia.Oni wzajmenie sie nakrecaja jak jeden zacznie to drugi odrazu tez.

Nelka u Was tez zeby ida? Moze przez to mial gorszy sen.
Stary 09.02.2010, 13:09
Monia_M's Avatar
Monia_M Monia_M jest nieaktywny
Senior Member

Domyślnie

Oj dziewczyny za wami to cięzko nadążyć. Wystarczy że przez chwilę się nie zagląda....a tu tyle do nadrobienia

Nelly życzę dużo zdrówka dla Maciusia oraz dużo optymizmu i wiary w swojego brzdąca dla Ciebie!!!!
Zobaczysz wszysko będzie dobrze!!

Weronika brawo dla Stasia za siadanie na nocniczku!!!
Oj dobrze masz z mężem, pewnie już zapomniałaś jak to było jak go nie było w domku. Ale teraz jest od tego aby Cię rozpieszczać i pomagać Ciesz się teraz chwilami relaksu

Otinko super, że dziwczyni tak dobrze przeszły badania u neurologa

Alex jezeli mogę spytać to w jakimś celu robisz te badania prenatalne?
Bo rozumiem, że to są dodatkowe badania oprócz podstawowego czytania z USG? krew? bo te podstawowe rzeczy na 90% można wyczytać z USG, a rozumiem, że chcesz się upewneić że wszystko w porządku?

W Toruniu wyszło słoneczko, oj ciekawe co to będzie sie działo jak przyjdzie odwilż - chyba będzie trzeba zakupić gumiaki...
Taki dziś dziwny dzień, że tylko ziewam i nic mi się nie chce... mam takiego lenia że hej...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09.02.2010, 14:31
variatka's Avatar
variatka variatka jest nieaktywny
Senior Member

Miasto: Łask / Sligo
Domyślnie

Cytat:
Napisał M55 Zobacz post
Moj M tez jeździł. Raz poprosilam o kebaba jak wrocil nie moglam zjesc tak mnie zmuliło.

Weronika ale ciasto zjadłaś?
ja miałam ochotę na ciasto drożdżowe, J poszedł do sklepu po drożdże, upiekł i podał mi, tyle że mi już przeszła ochota. ale zjadłam żeby mu nie było przykro

Cytat:
Napisał M55 Zobacz post
. Ach Ci nasi mężowie
ostatnio naszykowałam ciuchy dla malców i poszłam umyć włosy. Wracam i ubieram do wyjścia. A tu Michał bez body w koszuli na gołe ciało i spodniach na pieluchę. myślałam że padnę ze śmiechu. Bo nie wyjęłam body.

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09.02.2010, 14:40
variatka's Avatar
variatka variatka jest nieaktywny
Senior Member

Miasto: Łask / Sligo
Domyślnie

spadam, bo chłopaki zasnęli (pewnie na jakieś 20 minut w porywach do pół godziny), a ja muszę troszkę posprzątać. A nie chce mi się, jak nie wiem . I mam w końcu swój komputer, ale nic w nim nie ma oprócz windowsa, jak ja tego nie cierpię. Teraz muszę instalować programy, a nie mam na to czasu

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09.02.2010, 15:41
irena irena jest nieaktywny
Senior Member

Miasto: Franklin Park Il
Wyślij wiadomośc przez Skype do irena
Domyślnie

Cytat:
Napisał variatka Zobacz post
spadam, bo chłopaki zasnęli (pewnie na jakieś 20 minut w porywach do pół godziny), a ja muszę troszkę posprzątać. A nie chce mi się, jak nie wiem . I mam w końcu swój komputer, ale nic w nim nie ma oprócz windowsa, jak ja tego nie cierpię. Teraz muszę instalować programy, a nie mam na to czasu

Ja sie wlasnie bronie przed zresetowaniem mojego domowego kompa jak moge,ale jakos mi nie wychodzi.Tak wolno chodzi,ze normalnie masakra.Druga rzecz,ze nie chce stracic masy zdjec,filmow i innych dupereli,ktore w nim sa.Tez czasu nie mam zeby to wszystko gdzies przegrac.
Stary 09.02.2010, 15:43
weronika1981's Avatar
Senior Member

Domyślnie

Irenko jak masz dysk podzielony na partycje,to nie będzie kłopotu-przerzucisz zdjęcia i inne rzeczy na inna partycje,a ten z windowsem sobie od nowa zainstalujesz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania