![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Poradnik | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
Hej dziewczyny. Nie mam ostanio za duzo czasu aby z Wami pogadać- moje gwiazdy dają mi nie źle w kość. Zwąłszcza Majka- jak nie śpi to się drze- już mam jej momentami serdecznie dosyć.Łzy nie lecą tylko wiecznie krzyczy- pić nie, jeść nie, leżęć nie, na leżaczku nie , smoczka nie. Już nie wiem czy ona taka trudna poprostu jest czy coś jej dolega. Oszaleć można. Jutro wizyta w poradni rehabilitacyjnej mam nadzieję ze nie wykryją wnm...
|
|
||||
|
Cytat:
on do półtora roku tak się wydzierał.Zadowalały go tylko rączki,Sylwia potrafiła z nim na ręku wszystko zrobić:napalić w piecu,pozmywać,poodkurzać i jeszcze przy tym gadała przez telefon ja taka zdolna nie byłam.I jeszcze spał 4 godziny na dobę,katastrofa |
|
|||
|
U mnie dzis noc masakra, Mati budzil sie co 2-3 godziny, a od 6,20 koniec spania...tak wczesnie to jeszcze nigdy sie nie obudzili by juz nie zasnac;(
|
|
||||
|
Cytat:
. Bliźniaki siłą rzeczy zawsze coś mają przez scisk w brzuszku ale nie zawsze wymaga to rehabilitacji czasem wystarczy czas. Mojej kolezance ktora urodzila w 32 tc nagadali strasznych rzcezy o jej chlopakach na zadna reahbilitacje nie chodzila ( posadzali ja o zaniedbanie) ale nie dala sie. Chlopaki maja rok i 2 m-ce chodza, zaczynaja mowic, dobrze sie rozwijaja.A czym karmisz dziewczynki? Moze kwestia mleka? Wczoraj to tak krzyczeli jakbym ich ze skory obdzierala balam sie ze zaraz ktorys z sasiadow zapuka i zapyta co ja robie tym dzieciom.Krzys obudzil sie z wrzaskiem jak po szczepieni wiec cos go bolalo. Nakrecal Stasia to zostawilam go i poszlam karmic Krzysia.Oni wzajmenie sie nakrecaja jak jeden zacznie to drugi odrazu tez. Nelka u Was tez zeby ida? Moze przez to mial gorszy sen. |
|
||||
|
Oj dziewczyny za wami to cięzko nadążyć. Wystarczy że przez chwilę się nie zagląda....a tu tyle do nadrobienia
![]() Nelly życzę dużo zdrówka dla Maciusia oraz dużo optymizmu i wiary w swojego brzdąca dla Ciebie!!!! Zobaczysz wszysko będzie dobrze!! Weronika brawo dla Stasia za siadanie na nocniczku!!! Oj dobrze masz z mężem, pewnie już zapomniałaś jak to było jak go nie było w domku. Ale teraz jest od tego aby Cię rozpieszczać i pomagać Ciesz się teraz chwilami relaksu Otinko super, że dziwczyni tak dobrze przeszły badania u neurologa ![]() Alex jezeli mogę spytać to w jakimś celu robisz te badania prenatalne? Bo rozumiem, że to są dodatkowe badania oprócz podstawowego czytania z USG? krew? bo te podstawowe rzeczy na 90% można wyczytać z USG, a rozumiem, że chcesz się upewneić że wszystko w porządku? W Toruniu wyszło słoneczko, oj ciekawe co to będzie sie działo jak przyjdzie odwilż - chyba będzie trzeba zakupić gumiaki... Taki dziś dziwny dzień, że tylko ziewam i nic mi się nie chce... mam takiego lenia że hej... |
|
||||
|
Cytat:
![]() ostatnio naszykowałam ciuchy dla malców i poszłam umyć włosy. Wracam i ubieram do wyjścia. A tu Michał bez body w koszuli na gołe ciało i spodniach na pieluchę. myślałam że padnę ze śmiechu. Bo nie wyjęłam body. ![]() |
|
||||
|
|
|
|||
|
Cytat: