![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Poradnik | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
W tym tygodniu z pomocą Pani Grażyny ze świetlicy wiejskiej stworze mój blog w internecie. Będzie można zobaczyć tam moje ręcznie szyte (bez użycia maszyny do szycia) literki do zawieszenia na ścianie lub zabawy z dzieckiem. Można z nich układać słowa zdania itd. a także przekładać literki przez siebie i tworzyć stworki i zwierzaczki. Można je nazwać literkowe zwierzaczki lub literkowe stworki.
Na razie myśle nad nazwą dla bloga. Mam kilka propozycji, może pomożecie przy wymyślaniu nazwy. Co do zabaw z dziećmi to będą to tanie, bezpieczne i zdrowe oraz rozwijające zabawy. Np z wykorzystaniem soku z buraka czy jak z pudła zrobić sanki. Jak zająć dziecko na długi czas. Moje propozycje blogu to Zdrowe zabawy Kramik zabaw Domowe zabawy Pomysłowy kramik |
|
|
||||
|
||||
|
Aniu pisałam do Ciebie wcześniej prywatną wiadomość. Daj znać czy to się przyda. Zaraz wyślę tobie link do strony o czym pisałam.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja moge ci wysłac sporo kolorowanek bo mój synek jakos nie bardzo lubi kolorowac podaj adres na PV
|
|
|
||||
|
||||
|
Asiu jeśli masz możliwość wydrukowania czegoś, to wejdź sobie na tą stronę, mnóstwo kolorowanek dla dzieci http://czasdzieci.pl/kolorowanki/
|
|||
|
|||
|
Dziękuje agnessa za gazetki i kolorowanki oraz eko-kredki.
Ostatnio pomyliłam osoby ja3 wysłała mi wózek i ubranka dla lalek oraz dziecięcy namiot. Osoby zainteresowane zdjęciami literek ręcznie szytymi prosze do mnie napisać. |
|
|
|||
|
|||
|
Napisałam na priv.
Pozdrawiam moniah24 |
|
|
|||
|
|||
|
Bardzo dziękuje za paczke. Wszystko się przyda. Dziękuje za ubranka.
Dzieci dziękują za mazaki których jeszcze nie miały. Olaf cieszy się autkami. Mirka bawi się maskotkami i klockami. Jeszcze raz bardzo dziękuje. Jeszcze raz chce napisać że wszystkie zabawki otrzymane od Was prześle dalej potrzebnej osobie z forum. Jeszcze raz bardzo dziękuje za wszystko. |
|
|
||||
|
||||
|
Asiu napisz mi adres na priv już kiedyś pisałam o tym
|
|
|
|||
|
|||
|
Prosze napisz najpierw na mój pryw. Ja usiłowałam do Ciebie napisać i nic z tego.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cześć
Cieszę sie że znalazłam twoją prośbę, Mam na imię Sylwia i mam 7 letniego syna Radka. Mój syn ma dużo nie potrzebnych zabawek, wiec mogę ci je wszystkie przysłać oczywiscie na mój koszt. Mój syn ma 128 cm wzrostu wiec tez mam duzo zbędnych ubrań, a są w dobrym stanie wiec szkoda je wyrzucić. Więc bardzo bym prosiła o adres na który mogę wysłać paczkę i zaraz coś przyszykuję. Nie wiem czy twoje dzieci bawią sie pluszakami, ale tez ich troche mam. Napisz najlepiej czym sie bawią i ich idoli a napewno cos sie znajdzie. Mam nadzieje ze jakoś ci pomoge. Nie lubie wyrzucać rzeczy wiec jeżeli je chcesz to daj znać. Pozdrawiam Sylwia Sieminska |