Forum dziecko-info.com  

Wróc   Forum dziecko-info.com > NASZE DZIECI > Bliźniaki, trojaczki i ...
Zarejestruj się Poradnik Lista użytkowników Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Stary Wczoraj, 21:34
Monia_M's Avatar
Monia_M Monia_M jest nieaktywny
Senior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał Majka 1978 Zobacz post
witam przy kawcja swoim chyba nie kupie kombinezonów, dostały kurtki i planuje buty dokupić
Monia moim zdaniem jak chłopcy będą mieli pół roku to ja kupiłabym kombin. z nóżkami bo dzieci w tym wieku raczej ruchliwe,
co do rozmiaru to ja swoim na zimę 80 - a będą miały rok, myślę że u was 74 wystarczy no chyba że twoje duże .........
hmm...sama już nie wie mz tym rozmiarem.

Cytat:
Napisał Doble mamá Zobacz post
Monia a babaluno nie pasuje Ci? Moi mieli 3-6mies a posluzyly dluzej..

Jak kupowac to napewno wieksze moi tez sie topili do czasu

Mieli ze stopkami na dole ale te w calosci tez sa fajne.. Tymbardziej ze kolo roku pewnie zaczna chodzic to na nastepna zime bedziesz potrebowac z wycieciem na nozki.

Mam juz upatrzone oby rozmiary tylko byly..
super sąte z babaluno tylko ze w tym rozmiarze to mają tylko ten zamek pośrodku i mało wygodne będzie wkładanie ich do tego kombinezonu lae jak nic innego nie znajde....
a teraz też kupujesz z babaluno? czy już oddzielne?
zdrowiej Maju zdrowiej!!!!
Stary Wczoraj, 22:06
Doble mamá's Avatar
Doble mamá Doble mamá jest nieaktywny
Senior Member

Miasto: Śląsk
Domyślnie

Cytat:
Napisał Monia_M Zobacz post
hmm...sama już nie wie mz tym rozmiarem.

super sąte z babaluno tylko ze w tym rozmiarze to mają tylko ten zamek pośrodku i mało wygodne będzie wkładanie ich do tego kombinezonu lae jak nic innego nie znajde....
a teraz też kupujesz z babaluno? czy już oddzielne?
zdrowiej Maju zdrowiej!!!!
Mialam zamek posrodku, plus zapinanie na guziczki i nie bylo zle. Czemu nie wygodne?
Szukalam ale nie maja duzych rozmiarow, znalazlam z cocodrillo fajne mam kurtki na jasien a kombi sa jeszcze w fajnej cenie u nas w sklepie to chyba sie skusze). Dzieki Monia puszcza mnie powoli wierze ze wyjde z tego
Stary Wczoraj, 22:09
Monia_M's Avatar
Monia_M Monia_M jest nieaktywny
Senior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał Doble mamá Zobacz post
Mialam zamek posrodku, plus zapinanie na guziczki i nie bylo zle. Czemu nie wygodne?
Szukalam ale nie maja duzych rozmiarow, znalazlam z cocodrillo fajne mam kurtki na jasien a kombi sa jeszcze w fajnej cenie u nas w sklepie to chyba sie skusze). Dzieki Monia puszcza mnie powoli wierze ze wyjde z tego
to fajnie, jutro bedzie jeszcze lepiej - zobaczysz!!!

własnie jeszcze raz spojrzałam i z babal;uno największy rozmiar to 3-6miesięcy, a ten co patrzyłam to z innej firmy...
Stary Dzisiaj, 06:36
Doble mamá's Avatar
Doble mamá Doble mamá jest nieaktywny
Senior Member

Miasto: Śląsk
Domyślnie

Monia pozytywne fluidki przeslalas bo dzisiaj duzo lepiej sie czuje, glowa lekko boli ale bez porownania wyspalam sie mimo ze krocej chlopaki od 6 na nozkach zasuwaja.

Wlasnie babaluno jest fajne tylko nie ma duzych rozmiarow... Fajne jest na maluszki a nasze dzieci juz sa wieksze. A jak Wam nocka minęła?
Nieprzeczytane Dzisiaj, 07:23
ttolaa ttolaa jest nieaktywny
Senior Member

Domyślnie

A mnie wczoraj na noc siekło i źle się czułam.Dostałam gorączki,gardło lekko pobolewa.Wziełam na noc dwa appapy i wypociłam się,że cała mokrusieńka byłam.Dzisiaj cała połamana jestem,jakby walec po mnie przejechał.A mąż pojechał dzisiaj w delegację

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania