![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Poradnik | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
z tym 38 to chodzilo mi ze wolalabym sie martwic majac rozmiar 34;-)
|
||||
|
||||
|
ja wolalabym 36/38
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ta jest super,szukałam podobnej na Sylwestra,ale niestety nigdzie nie znalazłam.
|
|||
|
|||
|
mi się bardzo podoba Sukienka z kokardką, rewelacyjna, prosta, skromna i wyglda na prawdę ładnie
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
powiem Ci tak: ja miałam w podstawówce, w liceum trochę przeszło, na studiach coraz lepiej... obecnie rzadko kiedy kupuje buty na niskim obcasie (mam 176cm), kozaki mają ok 7cm obcas, wszelkie buty na imprezy muszą mieć go KONIECZNIE ok 5cm- na płaskim fatalnie mi sie tańczy owszem, mam jakies japonki, klapki,czy inne, na spacer czy do pracy/tu obcas odpada, bo prawie cały czas na nogach.../ kompletnie nie przejmuje sie tym, że większość ludzi jest ode mnie niższa-niech oni się martwią...a stało sie to za pomocą siostry mojej przyjaciółki-nota bene jeszcze wyższej ode mnie, która chodzi tylko na obcasach...i ja się przełamałam ![]() kwestia tego, ile wzrostu ma Twój mąż-mój 198cm, więc mogę "zaszaleć" moja mama ma mój wzrost, tata jest z nami równy i bardzo ubolewa, że całe życie na płaskim... i Tobie moja droga też radze zapomnieć o kompleksach z tej przyczyny, pomyśl o tym, ile osób chciałoby mieć Twój wzrost... to tyle dygresji, przemyśl to... pozdrawiam serdecznie |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]()
|
||||
|
||||
|
To supernacki wzrost,muklej ie wyglada,i widac z daleka ze idzie kobieta;-)a nie dziecko;-)
|
|||
|
|||
|
A ja mam tylko 163cm...
Każdy się jakoś pociesza. Ja sobie mówię, że małe jest piękne ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
I za każdym razem jak wsiadam do samolotu, to sobie chwalę ![]()
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Jezeli chodzi o obcasy 5 cm to nie moge nigdzie znalezc takich butow - wszystkie, ktore mi sie podobaja maja przynajmniej 8 cm (wyjatkiem sa buty, ktore na wesele ), a to juz dla mnie duzo.Mam siostre cioteczna, ktora ma 175,czyli nieco nizsza ode mnie, pantofelki kupuje na 8-10 cm obcasie, bo takie uwielbia.A ja znowu nienawidze byc najwyzsza w otoczeniu - moja siostra blizniczka ma 168cm i to jest wg mnie idealny wzrost, o ktorym moge jedynie pomarzyc moj maz ma 187cm (chyba ) |