![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Poradnik | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Pomyślałam, że może wartoby stworzyć taki wątek, w ktorym Staraczki którym się udało zostawiły by tu swoją krótką notkę "ze swoim przepisem", myślę, że my, które zostaniemy tu jeszcze przez chwilke (oby jak najkrótsza, chętnie skorzystamy z rad koleżanek)... wiem, że jak tylko któraś oświadcza że się udało pozostałe staraczki mają mnóstwo pytań... może kolejene przybyłe tu staraczki odnajdą tu wiele dla siebie... może odnajdą podobne przypadki i nadzieję, o która czasem ciężko...
z góry serdecznie dziękuję mam..... lat... miałam regularne/nieregularne cykle starałam się od... z czego, ze wspomaganiem... wspomagacze: wcześniej nie wychodziło bo... czestwotlwosc pracy (system ? codziennie?) ![]() moja historia chorobowa (z czym się borykałam): druga polowowa... moje pierwsze objawy ciążowe... proszę byśmy może nie komentowały, a jedynie pozwoliły tym szczęsciarom z II kreskami na wpisy ![]() Ostatnio edytowane przez lee_Loo_1978_II : 13.02.2010 o 01:47. |