![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Kochane moje!
Za kazdym razem kiedy dopada mnie bezsilnosc i wykrzykuje mamie, ze nie mam juz sily na te starania, ze robie wszystko co moge bez rezultatow,slysze: "wyluzuj sie, ciesz sie zyciem, kup dobre wino- ciesz sie mezem, mlodoscia, miloscia" Wiekszosc zaciazonych naszych kochanych oczekujacych, a wczesniej zawzietych, pisze o wyluzowaniu sie! JAK SIE WYLUZOWAC!? kiedy boimy sie napic butelke piwa, czy lampke wina bo moze "juz"... boimy sie pojsc na joge czy aerobik "bo moze to juz ktos tu mieszka" i jeszcze wypadnie! Koniec z zyciem jak inkubatory- popadamy tylko w jakis psycho-staraniowy-marazm! koniec z tym! waracamy do normalosci! Mam wiec taki pomysl bysmy zalozyly watek, na ktorym bedziemy pisac o pozytywnych rzeczach- niekoniecznie zwiazanych ze staraniami i trudnosciami ) ale o tych rzeczach ktore pomoga nam nie tracic wiary ze sie uda... o naszych pomyslach jak radzic sobie z kolejnymi "porazkami", czy niedobrymi wynikami... piszmy o tym co nas nastraja dobrze co sprawia ze czujemy sie silne i zrelaksowane!znajdzmy optymizm i pozytywne strone staran! |
|
|
||||
|
||||
|
zaczne wiec jako pierwsza...
wczoraj udalo mi sie pokonac strach i latac kajtem- przypieta do niego... prawie raz wyrznelam ale moj kochany przytrzymal mnie )w przyszlym tygodniu w sobote biore moj duzy 7m latawiec i zamierzam pocwiczyc na siedzaco- skoro juz bede na ziemi nie ma mozliwosci ze sie przewroce hehehtakze zamierzam ostro wziac sie za kajtsurfing- acz ostroznie ) no i dzis jest pierwszy dzien mojej diety dzieki ktorej schudne, wiec bede czula sie lepiej- malo tego- zwieksze moje szanse na pomyslne starania! o! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
O jacie
ale fajne sporty...Pewnie nawet nie wiedziałabym jak się do tego zabrać Mi pozostanie schudnąć kilka kg, wiec zacznę od odstawienia słodyczy ( jasne, jasne ) i od biegania z moją 5- letnią córcią- hehehe, choć nie wiem, czy jej dorównam, taka u mnie kiepska kondycja A tak przy okazji, świetny wątek !!!!! bo tak naprawdę tak strasznie trudno się wyluzować, więc moze zmiana nastawienia i pisanie pozytywów to jest TO |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
) dziekuje , ciesze sie ze ktos mysli podobnie )jest przeciez mnostwo rzeczy z ktorych powinnysmy sie cieszyc ![]() I wlasnie powinnysmy sie pozytywnie nakrecac ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no, fajny wąteczek. tylko ja na razie jestem zbyt na "nie", żeby pisać coś optymistycznego. ale obiecuję, że jak na wakacjach w chorwacji dorwę neta, to zaleję Was tu postami
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
) i jak spotkasz moja rodzine w Chorwacji to ich pozdrow ode mnie heheh... moi rodzice i brat z bratowa i dziecmi wlasnie od 2 tam sa![]() heheh Laureczko czekam na pelne slonca i optymizmu wpisy ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ZGADZAM SIĘ ! POMYSŁ FAJNY !...tylko jak ten stan wyluzowania osiągnąć..ehh...
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
pomysl o ostatnich milych chwilach na wakacjach )) a teraz uswiadom sobie ze w tym roku zamknelas powazny temat jakim jest szkola- zostalas pania magister... otworz oczy i popatrz w lustro- jestes sprawną, zdrową mlodą kobietą ) (pewnie jeszcze ladna ) hihihi to chyba dobry start?![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no dobra, Dziewczyny: LUZIK!!! wypiłam pifko, wypaliłam papieroska i idziemy się bzykać...
![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |