![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Poradnik | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Kreseczko ja również życzę wszystkiego naj...naj...naj...i spełnienia wszystkich marzeń
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
kreseczko wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Kreseczko i ja życzę spełnienia marzeń, zwłaszcza tego najważniejszego!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dagmarko życzę tylko jednego,tego najważniejszego ,tego czego tak bardzo pragniesz -dzidziusia.
Napisz do mnie na priv ,bo mam dla Ciebie prezent!
|
||||
|
||||
|
i ja sto lat!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Kreseczko Życia w szczęściu i miłości
Niech każdy nowy dzień przynosi Wam radość ze wspólnie spędzanego czasu. A Bozia obdarzy Was najpiękniejszym prezentem jaki tylko może dać dwojgu kochającym się ludziom....zdrowego dzidziusia!!! ps...najlepiej dwójeczkę...taką z wróżby ![]()
|
||||
|
||||
|
Kreseczko życze Wam wszystkiego najlepszego, aby Wasze życie zawsze było pełne miłosci.
Majeczko spóźnione ale szczere zyczenia urodzinkowe, wszystkiego naj, zdrówka szczęscia i spełnienia tego jedynego upragnionego marzenia... |
|
|
||||
|
||||
|
Biedroneczko29 najlepsze życzenia za okazji rocznicy ślubu!!!
Spełnienia wszystkich marzeń oraz szybkiego i bezproblemowego rozwiązania!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Biedroneczko ja równiez życze wszystkiego naj naj spelnienia najskrytszych marzeń a przede wszystkim tego jednego najwazniejszego.
|
|
|
||||
|
||||
|
biedroneczkowszystkiego najlepszego!!