![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
czekamy na kolejne zaciążone!!! ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
O te 4 podpunkty. A ja ciągle zapominam wziąć rano dupka W takim razie zacznę wieczorem... |
|
|
||||
|
||||
|
zostawić Was na niecałe 2 godziny i tu już takie ruchy...
oby skuteczne dla każdej z nas bez wyjątku.no a my wróciliśmy od lekarza rodzinnego. babka w ogóle nie wiedziała co z nami zrobić. powiedziała, że nie ma żadnych wytycznych i ona nie wie czy cukrzyca nie jest przeciwwskazaniem do roli rodzica zastępczego. ale w końcu podpisała ten durny świstek, jednak zaznaczyła, że leczę się w poradni specjalistycznej, ale że wyniki mam dobre. więc teraz zobaczymy jak na to spojrzy ta babka z MOPSu, co nas w piątek nawiedzi na wywiadzie. oczywiście się boję jak diabli. moni_ka, gdzieś w tam w gąszczu postów martwiłam się, że nie nadrobisz tego tak łatwo. pewnie szybko nie doczekamy się relacji z upojnego przedłużonego weekendu, bo Ty siedzisz i czytasz...
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]()
|
||||
|
||||
|
Cytat:
to może przejdę do rękoczynów? ![]() łojenie skóry Cię czeka!!! ![]() właśnie są "rozmowy w toku" o 14-16 latkach ,które zaszły w ciąże... nie muszę Wam pisać co czuję... |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() Może jak miałabym 13 letnią córkę ,to ona uraczyłaby mnie wnusią /wnusiem...32 letnia starająca-zawzięta babcia ![]()
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]()
|
||||
|
||||
|