![]() |
|
||||
|
Cytat:
![]() Ale z moich obliczeń wynika, że ja w tym miesiącu hsg to raczej odpuścimy sobie starania- przynajmniej takie intensywne A w marcu chcemy zacząć przygotowania do IUI, więc może uda mi się jeszcze zdać test i po tym zaciązyć i być ciężarną policjantkką Wyobrażacie sobie ciężarną na teście psychologicznym ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
Dobra dziewczyny dzięki bardzo za rady. W takim razie kupuje po pracy hallsy, witamine c, wapno, a także miód i będe jeść z cytryna i czosnkiem.
Lee loodobranocka. Zuzia to Ty będziesz ta jak ja w pracy od czasu do czasu zaglądać. Kalina to tak jak napisała Ci już laurka bardzo dobre oznaki działania clo ja odczuwałam podobnie.aneczka witaj to faktycznie ułożyłaś sobie dzisiaj plan dnia. Powodzenia w realizacji. martucha witaj. Masz dobry plan ćwiczyć nie przerywaj go. Ja tez spróbuje sie nie poddac i iść w środę na tańce. Chociaz bardzo zniechęca mnie ten mróz to poruszania i jeszcze to przeziębienie. malgosiabezjasia super powodzenia będzie policjantka. Podobno nie jest łatwo? Moja koleżanka tez zdawała. tygrysek ??????? |
|
||||
|
Cytat:
![]() |
|
||||
|
Cytat:
a tak w ogóle to czytam wątek o hsg ![]() ![]() ![]() ![]()