![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Poradnik | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witamy w nowych, świątecznych pogaduchach ![]() ![]() święta są? Są, Marchewka też, więc o co chodzi? ![]() Poprzednie watki: rekorodowa jedenastka jubileuszowa dziesiątka część 9 część 8 część 7 WIOSENNE POGADUCHY vol.6 w oczekiwaniu na wiosne POGADUCHY vol.5 swiateczno-noworoczny watek jako czesc czwarta czesc trzecia dla odświeżenia pamięci jako kontynuacja pasjonujacej czesci drugiej i oczywiście dla nałogowców wśród nałogów do wgladu rowniez czesc pierwsza
|
||||
|
||||
|
Pierwsza?
![]()
|
||||
|
||||
|
!!!!!!!!!!!WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!
życzę Wam spędzenia tego czasu tak jak sobie to wymarzyłyście i zaplanowałyście i żeby Najskrytsze marzenia spełniły się szybciutko i żeby choroby wszelkie umijały Was szerokim łukiem
|
||||
|
||||
|
podepnę się
!!!!!!!!!!!WESOŁYCH i POGODNYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
WESOŁYCH ŚWIĄT
|
||||
|
||||
|
Wszystkim zdrowych, wesolych i szczesliwych Świąt Bozego Narodzenia, niech sie spełnią życzenia i magia tych Świąt kraży wśród nas przez cały rok
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
hej, wesołych swiąt... musiałam sie na chwile wylogowac bo szef przyszedł.
![]() ale juz jestem i nadal poszcze, banany nietkniete ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Aborka jestem pełna podziwu
Ja już drugą porcję śledzi wciągam ![]()
|
||||
|
||||
|
no i co mi o śledzikach gadasz, klawiwture zaslinie i co
o burczy, chyba strzele banana.... albo serek waniliowy, i kawunie. ale musze powiedziec ze spory ruch w aptece w wigilie.