![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Poradnik | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Olusia pięknie zrobiłaś listę - chylę czoła.
Ja na razie jeszcze odpoczywająca, ale już w lutym solidnie bierzemy się do pracy. Choć jak się uda w styczniu, to też nie będę miała nic przeciwko. ![]() ![]() Życzymy wszystkim staraczkom, aby ten rok był baaaardzo owocny i przynosił tylko dobre wieści
|
|||
|
|||
|
Olusia lista zrobiona super ,właśnie miałam Cię prosić o przepisanie,ale widzę że Ty działasz szybciej ode mnie
|
|
|
||||
|
||||
|
Tygrysku następnym razem chciałabym cię przepisać na zaciążone
![]()
![]() Oleńka, mama Patryczka (4,3 l), Remiczka ([*] 24tc) i październikowej Milenki... wizyta 06.09 godz. 20.15 Szkoda czasu na smutki, musze dogonić marzenia... http://remiczekpluta.pamietajmy.com.pl/ |
|
|
||||
|
||||
|
Witam,poproszę o wpis niechcianej 7 stycznia i już czuję że chyba nic z tego.Pozdrawiam Noworocznie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
powodzenia staraczki 2010
kciuki od staraczki 2009 ![]() Olusiu mojemu bocianowi pękają okowy zarzucaj sidła ![]()
|
|||
|
|||
|
Olusia pięknie stworzony nowy ranking
zeby szybko się zapełniał |
|
|
||||
|
||||
|
Olusia pieknie zrobilas ranking -az nie moge sie na patrzec gdzie sie ulokowac chyba wybiore styczen
|
|
|
||||
|
||||
|
Kata sidła już czekają
Dawaj tego boćka ![]() Syla ja też chcę się wpisać na styczeń, no najpóźniej na luty ![]()
![]() Oleńka, mama Patryczka (4,3 l), Remiczka ([*] 24tc) i październikowej Milenki... wizyta 06.09 godz. 20.15 Szkoda czasu na smutki, musze dogonić marzenia... http://remiczekpluta.pamietajmy.com.pl/ |
|
|
|||
|
|||
|
bardzo chciałabym się znaleźć w tym rankingu...póki co do lutego odpoczywam...
|
|
|
||||
|
||||
|
niecałe dwie godziny temu urwał się staraczkowy bociek od Kozdii, która przytuliła Oskarka
![]() wyciągać kończyny dziewczyny ![]() Olusiu ja tak jakby następna czop mi odchodzi cały dzień i skurczybyki jakieś nieregularne, za 2 godz. mam ktg ![]()